Grote groepen

Regelmatig worden wij gevraagd om onderdelen van themabijeenkomsten, interne symposia, medewerkerdagen, inspiratiesessies te verzorgen. De Nederlandstalige versie van Fred Lee verpakt in een speelse / luchtige voordracht.

De mogelijkheden die wij hebben zijn:

  • Lezing: Als Disney de Baas was in uw Ziekenhuis (Nederlandstalig)
  • Interactieve presentatie: Een kijkje achter de schermen bij Disney
  • Theaterworkshop: Werk is theater en ieder team creëert haar eigen podium
  • Workshops: Praktische handvatten en inspiratie voor activiteiten gericht op patiëntloyaliteit

Het definitieve programma wordt afgestemd op het doel, de sfeer en de toonzetting van uw bijeenkomst.

Reactie klant
Na een intensieve voorbereidingsbijeenkomst met de locatiemanagers heeft de PCCA een bijeenkomst voor de medewerkers vormgegeven. Interessant, uitdagend, praktijkgericht en leerzaam zijn de juiste woorden voor deze avond. Geïnspireerd konden we er zelf al gelijk mee aan de slag!
Direct al werd er bijvoorbeeld intern gesproken over de take-5, een aansprekend middel om bijzonder gedrag te benoemen en daarmee aan te zetten tot nadenken over positieve klantbenaderingen die de klant bijblijven. Al met al is onze organisatie een bijzonder positieve ervaring rijker die ver boven de verwachtingen uitstijgt.
De PCCA heeft met het ‘behalen van hun take-5’ bij ons een verandering in denken teweeg gebracht. Nu zijn wij aan zet om het veranderende denkpatroon om te zetten in gedragsverandering, waardoor de klant nog vaker ‘vriendelijkheid’ zal ervaren die de verwachting overtreft.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/p35240/domains/fredlee.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405